Sijaintisi: Tuotteet

Monipuolisen valikoiman antiikkiliike Tampereella

Antiikkilöytö on täyden palvelun antiikkiliike, joka sijaitsee Tampereen Huikkaanaukiolla. Monipuolinen valikoima koostuu laadukkaista huonekaluista ja esineistä 1800-luvulta aina 1950-luvulle. Meiltä löydät mm. valaisimia, taidelasia ja jopa kirjoja. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Antiikkiliike tarjoaa mm. seuraavia tuotteita ja palveluita

 • Huonekalut
 • Valaisimet
 • Pienesineistö
 • Kirjallisuus
 • Entisöinti

Pohjoismaista esineistöä

Antiikkilöytö panostaa pääosin pohjoismaiseen esineistöön ja erityisesti liikkeen valikoimassa on jugend-, talonpoikais- ja funkkishuonekaluja. Vuodesta 1988 toiminut antiikkiliike haluaa panostaa laatuun ja pyrkii siihen, että myynnissä olevat tuotteet ovat sekä mielenkiintoisia että korkeatasoisia. Katso kuvia tuotteistame kuvagalleriassa ja ihastu!

Meiltä löydät etsimäsi!

Tamperelaisen antiikkiliikkeen valikoima on kattava ja monipuolinen. Meiltä löydät todennäköisesti sen, mitä etsit! Täyden palvelun liike tarjoaa laajan ja houkuttelevan tuotevalikoiman lisäksi asiantuntevaa entisöintipalvelua vuosien kokemuksella. Tule sinäkin vierailemaan Antiikkilöydössä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Antiikkilöytö Valli & Selin
Huikkaanaukio 1
33560 TAMPERE

Y-tunnus: 2371763-7
Puh: 03 253 3963

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Antiikkilöytö Valli & Selin:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa